Ny tilbudsassistent skiftede branche efter 38 år

Published on October 22, 2024

Mia-Louise Larsen har taget springet fra bilbranchen og til et job som tilbudsassistent hos Saferoad Services. Hun har nu fået job i en helt anden branche med meget forskellige opgaver. Og selvom de første måneder hos Saferoad Services har budt på udfordringer, har skiftet været det hele værd.

Mia-Louise Larsen blev udlært hos Andersen & Martini og har siden arbejdet hos John Hartmann Automobiler og Auto-house Køge som koordinator/salgsassistent.

”I de knap 38 år, jeg har arbejdet i bilbranchen, har den ændret sig markant. Flere og flere af de opgaver, som jeg løste, blev med tiden overført til sælgerne,” siger Mia-Louise Larsen og tilføjer:

”Udviklingen i bilbranchen betød, at jeg vidste, at jeg skulle søge meget bredere for at finde et arbejde. Jeg er glad for at være landet hos Saferoad Services. Det er et job, hvor jeg får lov til at prøve kræfter med mange nye og meget alsidige opgaver.”

En god arbejdsplads med gode kolleger

I jobbet som tilbudsassistent står Mia-Louise Larsen for at udarbejde tilbud til Saferoad Services’ kunder på Sjælland i samarbejde med CSO Johnny Damm samt salgsleder Christina Gunni. Når hun har fået mere erfaring med arbejdet, er det også planen, at hun skal påtage sig flere opgaver og bl.a. lave tilbud for Saferoad Services’ afdelinger i Vestdanmark.

”Det er nogle helt andre opgaver end det, jeg har lavet i bilbranchen, så de første måneder har været intense i forhold til at lære de nye opgaver og systemer at kende. Men det er det hele værd,” siger Mia-Louise Larsen og uddyber:

”Saferoad Services er en god arbejdsplads, hvor man kan mærke, at ledelsen går op i, hvordan medarbejderne har det, og kollegerne er altid gode til at hjælpe hinanden.”

Mia-Louise Larsen er 56 år og bor i Herfølge sammen med sin kæreste. Hun har to børn og to børnebørn. Hendes kæreste har tre børn og et barnebarn, så huset er ofte fyldt med familiemedlemmer. Når hun ikke har travlt med børnebørnene, bruger hun tid på huset og haven eller tager sig af kolonihavehuset.